Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Η κουζίνα αλληλεγγύης της Λαμπηδόνας, μας χρειάζεται!


Η Κουζίνα Αλληλεγγύης του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου στεγάζεται στη Λαμπηδόνα (μέσα στο άλσος Αγ. Τριάδας, στο κέντρο του Βύρωνα) και λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Ξεκινάει από τις 9 το πρωί και "σερβίρει" στις 2 το μεσημέρι. Ξεκίνησε τον Οκτώβρη του '12 και συνεχίζει ανελλιπώς (πλην διακοπών) από τότε, μαγειρεύοντας αυτή τη στιγμή περίπου 120-150 μερίδες φαγητού κάθε βδομάδα.

Η Κουζίνα Αλληλεγγύης εντάσσεται στη γενικότερη φιλοσοφία του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου Βύρωνα, που θέλει να συνδυάσει την αλληλεγγύη στους δύσκολους καιρούς που περνάμε, με τη διεκδίκηση μιας καλύτερης ζωής και επιθυμεί να παραμείνει έξω από τη λογική του συσσιτίου.

Στηρίζεται αποκλειστικά, στην προαιρετική οικονομική συνεισφορά όσων συμμετέχουν και τρώνε στην κουζίνα, αλλά και σε όσους/όσες επιθυμούν να προσφέρουν είτε τρόφιμα είτε κάθε άλλη βοήθεια.

Γι' αυτό, σας ευχαριστούμε για όσα μέχρι τώρα μας έχετε χορηγήσει και ζητάμε την προσφορά σας σε όποιο είδος και σε όποια ποσότητα μπορείτε κάθε βδομάδα.


ΚΟΥΖΙΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΥΡΩΝΑ
(ΛΑΜΠΗΔΟΝΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου