Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Ανταλλακτήριο σπόρων Βύρωνα: συνάντηση και διανομή σπόρων το Σάββατο 18 Φλεβάρη, 4-6 μ.μ.


Σας περιμένουμε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου από τις 4 μέχρι τις 6 μ.μ. στο Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα - Λαμπηδόνα (Άλσος Αγίας Τριάδας) για διανομή σπόρων από παραδοσιακές ποικιλίες όπως τομάτες, μελιτζάνες, κολοκύθια, πιπεριές, φασολάκια, μπάμιες, καλαμπόκια, ηλίανθους και άλλα καλοκαιρινά είδη.

Στη συνάντηση θα ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για θέματα καλλιέργειας και σποροσυλλογής και θα φτιάξουμε τα πρώτα μας σπορεία με τομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες που θα υιοθετηθούν για φροντίδα μέχρι να έρθει η ώρα τους για φύτευση.

Κι επειδή η άνοιξη δεν θα αργήσει να έρθει κι ο λαχανόκηπος της Λαμπηδόνας χρειάζεται χέρια, ελάτε να συζητήσουμε πως μπορείτε να συμμετέχετε ενεργά στη συν-καλλιέργειά του. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας επισκεφθείτε το 1ο Σάββατο κάθε μήνα στις 2μ.μ. όπου συναντιόμαστε και συζητάμε για την οργάνωση των καλλιεργητικών εργασιών. τα παρτέρια και τις δράσεις μας.

Τυχόν σπόροι από παραδοσιακές ποικιλίες που καταφέρατε να συλλέξετε, καθώς και καφέ υλικά για τον κομποστοποιητή μας (καφέ χαρτόκουτα, ξερά φύλλα, πριονίδι κ.λπ.) είναι πάντα ευπρόσδεκτα.

Καλή αντάμωση και συνεργασία!

Ανταλλακτήριο Σπόρων Βύρωνα «Τα Σπόρια»

Email επικοινωνίας: sporoi.la@gmail.com

Facebook: TaSporia | Blog: ΚΠΚΒ



Xάρτης | Περισσότερες οδηγίες πρόσβασης θα βρείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου