Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

για το χιπ χοπ φεστιβάλ οικονομικής ενίσχυσης της 11/02/2017, ευχαριστήριο μήνυμα (Στήριγμα για Ζωή/ Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα)

Η ομάδα ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΓΙΑ ΖΩΗ και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΥΡΩΝΑ, ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και συμμετείχε ενεργά στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που παραβρέθηκαν, καθώς επίσης και όσους δεν κατάφεραν να βρίσκονται στην εκδήλωση λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. 

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους: RAZASTARR, ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ΕΙΣΒΟΛΕΑ, MC YINKA, ΤΑΦ, ΛΑΘΟΣ, JKONE, DJ WHEEL M, τον Ψ, ΑΓΝΩΣΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ, ΑΨΙΝΘΟ, CORONAS, Φ.Β.Σ., MENTIRA, W.P., ΕΞΩΚΟΣΜΙΚΟ, ZORO&BUZZ, EVERHI, STIKO, MISTAH RUDE, CATACOMBS, LOGIO, SAME, WOLVES, TWINSANITY, CEREBRO, INCOGNITO, GOLLERO και ΞΥΛΙΝΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.

Επίσης ευχαριστούμε, τους ήρωες που έκατσαν στο κρύο, τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την φωτογράφιση της εκδήλωσης και τα βίντεο, τον Θανάση Περράκη, τον Γιάννη Κρανιώτη, τον Blind Spot (έξι ώρες στα dexx), τον Βαγγέλη Θεοδωράκη για την βοήθεια και όσους ήταν μαζί μας ως το τέλος.

ΤΟ ΧΙΠ ΧΟΠ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ! Μας το αποδείξατε δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη σας, σε πολύ δύσκολους καιρούς. Η βοήθεια και η συμμετοχή σας ήταν πολύτιμες και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία μας !!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου