Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτιο Τυπου και φωτο απο το Djangofest 2014



Δελτίο Τύπου: Και το djangofest 2014, έφτασε στο τέλος του ...για φέτος

Ανανεώνουμε το ραντεβού για τον επόμενο Σεπτέμβρη, πιθανόν το 2ο ή 3ο Σαββατοκύριακο. Ό,τι και να πούμε για τις εντυπώσεις είναι μάλλον λίγο. Καταρχήν δικαιώθηκε η επιλογή των τριών ημερών μιας και ο τελικός, συνολικός απολογισμός δίνει προσέλευση κόσμου γύρω στις 2.500 για φέτος...Αριθμός που είναι ένα φοβερό ρεκόρ για όλους, αλλά ταυτόχρονα δίνει κι ένα στίγμα για τη θέση του djangofest στην μουσική μας πραγματικότητα! 

nikosmakra's DjangoFest 2014 Lampidona album on Photobucket


Οι μουσικοί του φεστιβάλ, βρέθηκαν και φέτος στη σκηνή αλλά ταυτόχρονα και σε όλες τις άλλες θέσεις που χρειάστηκε για να στηθεί μια τέτοια γιορτή κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα όσον αφορά τη δημιουργία αυτού του φεστιβάλ, εξ αρχής , που δεν είχε, και πλέον δεν θέλει, να έχει καμιά υποστήριξη από εξωγενείς παράγοντες, που το αγνόησαν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως "μπορούμε και μόνοι μας!"

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και την ενίσχυσή του, που μοιράστηκε μαζί μας την καλή του διάθεση, που μας χάρισε την υπομονή του απέναντι στις ελλείψεις μας...που χόρεψε μαζί μας. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές, φίλους και αγνώστους που μας βοήθησαν ώστε να είναι δυνατό αυτό το τεράστιο εγχείρημα που κάποιες στιγμές έδειχνε να ξεφεύγει από τις δυνατότητες μας...
Ευχαριστούμε τους οργανοποιούς που συμμετείχαν και φέτος με την εξαιρετική δουλειά τους και δημιούργησαν για άλλη μια χρονιά ένα ακόμη stage, για το φεστιβάλ, εξίσου όμορφο και πρωτότυπο. 

Ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς που εκτός σκηνής μας χάρισαν τη μουσική τους.
Ευχαριστούμε τους μουσικούς που εισηγήθηκαν τα σεμινάρια αλλά και τον κόσμο που τα παρακολούθησε δημιουργώντας μια συγκινητική ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε την plenty που εκτός από όλα τα άλλα έφτιαξε για μας τα καλύτερα φθινοπωρινά djangofestmojito!

Ευχαριστούμε τους AthensLindyHop για το χορό και το κέφι τους και την κυρία Ελένη Χασιώτη για τις δημιουργίες της που άφησαν το κοινό κυριολεκτικά άφωνο! Τέλος ευχαριστούμε το κοινωνικό πολιτιστικό κέντρο του Βύρωνα-Λαμπηδόνα, που χωρίς την αμέριστή τους βοήθεια δεν θα τα είχαμε καταφέρει...Εκτιμούμε βαθύτατα την προσπάθεια που κάνουν κι η συνεργασία μας αυτά τα τρία χρόνια μόνο θετικά αποτελέσματα παρουσιάζει.

Το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα ευχαριστεί τα παιδιά του Djangofest που για τρίτη χρονιά επέλεξαν τη Λαμπηδόνα προσφέροντας σε όλους εμάς την αξέχαστη εμπειρία να ‘’ταξιδέψουμε’’ στο μαγικό κόσμο της jypsyjazz. Πολύτιμη και η  συντροφικότητα που ζέστανε τις καρδιές μας.

Φυσικά και ... δεν τους δίνουμε τη δυνατότητα ελεύθερης επιλογής.Του χρόνου θα είμαστε πάλι μαζί.


Και του χρόνου
η ομάδα του Djangofest
Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο Βύρωνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου